JJ Parts & Services – Harley varaosat ja huollot

Tunnemme harrikat, uusista vanhoihin!

Harley-Davidson varaosat

Meiltä saatte Harley-Davidson varaosat kilpailukykyiseen hintaan. Kauttamme saat myös Mercedes-Benz alkuperäisvaraosat huoltomiimme autoihin.

Valikoimissamme on yli 90 000 eri tuotetta!

Lisäämme sivuillemme kokoajan uusia Harley-Davidson varaosia ja tuotteita. Mikäli et vielä löydä etsimääsi, niin ota yhteyttä sales@jj-parts.fi ja tarjoamme sinulle haluamasi Harley-Davidson varaosan aina edulliseen hintaan. Postitamme tuotteita ympäri Suomen, joko Postin tai Matkahuollon kautta.

  • Moottorirempan aika?
    Kaipaako koneesi lisää tehoa tai moottoriremonttia? Nyt on hyvä aika huoltaa koneet kevääksi kuntoon. Kysy tarjousta haluamastasi moottoriremontista: sales@jj-parts.fi tai 044-986 3339
  • Thunderbike Custom osat nyt meiltä
    Nyt saat meiltä myös Thunderbike custom osat suoraan ja säästät vähintään toimituskulut Saksasta. Pyydä tarjousta haluamastasi osasta sales@jj-parts.fi Tulemme lisäämään tuotteita myös verkkokauppaamme, mutta voit myös tutustua valikoimaan täältä ja tilata kauttamme sähköpostitse.
  • S&S T124 koneita poistohinnalla!
    HUOM. Vain muutama kone jäljellä tähän hintaan, ole nopea!Tilaus: sales@jj-parts.fi S&S T124 EURO-3 hyväksytty Sopii 1999-2006 Touring ja 1999-2005 Dyna Hopea jauhemaalattu pinnoite; poraus 4 1/8" (104.8mm), isku 4 5/8" (117.5mm), puristusuhde 9.5:1, Poisto hintaan 6850 eur (OVH 9900 eur) Sisältää: Complete with the S&S Variable Fuel Injection (VFI) system, closed loop air/fuel ratio control, … Lue lisää

JJ Parts webshop

Monet Harley varaosat, kuten öljyt, filtterit, tulpat, jarrupalat, laakerit, tiivisteet ja muut huolto-osat löytyvät suoraan hyllystämme ja muut osat saamme parissa päivässä. Tilaamme tuotteita joka viikko, joten saamme haluamasi tuotteet nopeasti varastoomme ja toimitettua sinulle.

Käytä tuoteosastoja

Uutta

Alennettu hinta

Eniten myydyt